Wij streven ernaar om uw dag en uw avond eruit te laten zien zoals u dat graag zou willen. Hieronder geven wij een impressie van hoe een gemiddelde dag eruit kan zien wanneer u besluit om bij ons te komen wonen.

's Morgens om 7 uur start er een team van medewerkers die u zal bijstaan in de zorg die u nodig heeft. Wij weten van u wanneer u graag uit bed geholpen wil worden en welke zorg u nodig heeft of wat u die ochtend aan ons kenbaar maakt. Na de zorg ontbijt u in de gezamenlijke ruimte of u eet op uw eigen kamer. 

Rond een uur of 10 zullen we gezamenlijk koffie drinken, tijdens de koffie nemen we de krant door en bespreken we de dag, wat gaan we doen en wat willen we doen. Elke dag is immers anders. 

Na de koffie, als er geen verdere georganiseerde activiteiten zijn (bloemschikken/ schilderen/ bewegen/e.d.) kunnen we b.v. boodschappen gaan doen of een heerlijke wandeling maken. In de tuin zullen er ook altijd werkzaamheden zijn. Ook het eten voor de avond bereiden we samen voor en de was zal hier en daar verzorgd moeten worden. Misschien dat er nog gezellig visite voor u langs komt! 

Om 13:00 maken we gezamenlijk gebruik van de lunch, na de lunch ruimen we alles op en zullen de meeste ouderen rusten, eind van de middag drinken we thee en zijn we nog eventueel nog bezig met georganiseerde activiteiten. 

Tegen 17:00 uur bereiden we het avondeten en om 18:00 uur zullen we gezamenlijk de warme maaltijd eten. 's Avonds drinken we gezellig koffie en drinken we een borrel. Alle momenten van de dag proberen we gezamenlijk te doen, daarbij kunt u zelf aangeven wanneer u liever even alleen wilt zijn.

Met God

Onze wens is om de dag te beginnen en te eindigen met God, we zullen hier een invulling aan geven die geheel vrijblijvend is voor een ieder. Onze wens is ook dat ons geloof in God en de daarbij mooie verhalen en warme muziek tot gehoor mogen brengen, dit allemaal naar behoefte. 

_MG_4173_AuroraHDR-edit