Over Huize Graveland

Huize Graveland is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Graafstroom. Een nieuw plan werd bedacht: een restaurant en woonzorglocatie werden de nieuwe functies in het voormalige gemeentehuis. Na een grootscheepse verbouwing biedt de locatie, idylisch gelegen aan de Graafstroom, ruimte aan 22 zorgappartementen.

Voor wie is Huize Graveland?

De appartementen van Huize Graveland zijn bedoeld voor senioren met een zorgvraag, die zoveel mogelijk zelfstandig willen blijven wonen en leven, maar graag de zorg en het sociale leven in de nabijheid willen hebben. Om voor deze appartementen in aanmerking te komen heeft u een zorgindicatie nodig. De zorg is bij Huize Graveland binnen handbereik! 

Dat betekent dat bewoners in Huize Graveland in hun appartement wonen met 24/7 zorg in handbereik! De zorg wordt naar behoefte en zorgindicatie ingekocht. Huize Graveland heeft als doel om uw zorgwensen en behoeften te vervullen. Wij kunnen u hierin ondersteunen en beoordelen samen met u of een appartement bij Huize Graveland passend is.