Over ons

Onze passie en drive is de Heere Jezus te volgen, nooit klaar te zijn met leren en voor een ander in woord en daad tot steun te zijn.


Wij zijn Paul en Sabine Feenstra, de zorgondernemers van Huize Graveland. Samen hebben we 3 kinderen en wonen we vlakbij Huize Graveland in Bleskensgraaf. Ons hart gaat uit naar de zorg voor hulpbehoevende mensen, zorg waarbij de kwaliteit hoog staat, en dat we verder zien naar wat hierin nodig is, zowel voor onze bewoners, als familie, zorg/medewerkers en andere disciplines. Zorgdragen voor een ander, in alle opzichten, waarbij wij in het vertrouwen op God dit uit willen dragen en handen en voeten willen geven.

Waar wordt u echt gelukkig van? Deze vraag staat bij ons centraal en blijft actueel. Zorgen gaat veel verder. Het is voor ons een enorme verrijking om u zo te mogen ondersteunen dat u zich thuis kunt voelen in Huize Graveland.

De beslissing om zorgondernemers te worden staat geheel in teken van gebed, zo ook de keuze voor de locatie van de woonzorgvoorziening. Toen het voormalige gemeentehuis van Bleskensgraaf werd aangedragen als mogelijke locatie hebben we duidelijk Gods leiding ervaren.

De tekening tijdens de nachtdienst

Bijna een jaar voor dit bijzondere moment  had Sabine namelijk een schets gemaakt op haar werk. Deze schets was het droom-zorghuis van Sabine op papier. Dit bleek later niet zomaar een schets te zijn. De gelijkenis tussen de schets en het huidige pand aan de Kerkstraat 8 is treffend. 

Na een lange zoektocht naar de juiste locatie was de treffende gelijkenis van de tekening een antwoord voor Paul en Sabine op hun gebed. Het voormalige gemeentehuis van Bleskensgraaf moest de locatie worden voor hun woonzorglocatie. God leidt en dat geeft vertrouwen om Huize Graveland een fijn thuis te laten zijn voor senioren met een zorgvraag.